Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Συμμετοχή σε εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων

Αγαπητοί γονείς, 
αγαπητοί χορωδοί, 

σας ενημερώνουμε ότι η χορωδία μας θα συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την Κοινωνική Ανθρωπολόγο - Instructor Origami και Κάτοχο Ρεκόρ Γκίνες Μυρτώ Δημητρίου, την Τρίτη 18 Μαρτίου, στο κλειστό γήπεδο του Μετς. 

Συγκεκριμένα στις 18 Μαρτίου 2014 από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα στο Γήπεδο Μετς, θα δημιουργηθεί το μωσαϊκό της μεγαλύτερης χάρτινης κουκουβάγιας - ως σύμβολο σοφίας και έμβλημα της Αθήνας - σε 500 τ.μ. με 50.000 χάρτινα λουλούδια, φτιαγμένα με την τεχνική Origami, για να γραφτεί η Αθήνα στο Ρεκόρ Γκίνες!

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιαπωνικής Πρεσβείας, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Τουρισμού με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών- Αττικής.

Η εμφάνιση της χορωδίας μας έχει προγραμματιστεί για τις 12:00-12:30 το μεσημέρι. Τα παιδιά θα αναχωρήσουν με σχολικά από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο των "Νέων Εκπαιδευτηρίων" στις 11:00 π.μ. για το Γήπεδο του Μετς, όπου θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους και θα επιστρέψουν - επίσης με σχολικά - περίπου στη 1:00 μ.μ.

Τα παιδιά θα πρέπει να φορούν για την εμφάνιση μπλε τζην και άσπρη μονόχρωμη μπλούζα ή πουκάμισο. Αν στο πρόγραμμά τους προβλέπεται γυμναστική πριν την ώρα αναχώρησης, θα έχουν τα ρούχα της εμφάνισης σε μία τσάντα μαζί τους και θα αλλάξουν πριν την αναχώρηση, ενώ αν έχουν γυμναστική μετά την ώρα επιστροφής, θα έρθουν ντυμένα με τα ρούχα της εμφάνισης και τα ρούχα της γυμναστικής σε τσάντα και θα αλλάξουν μετά την επιστροφή τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της κας Δημητρίου, θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. 
https://drive.google.com/file/d/0B-o5a6cyrlr6N0gxMHQ1UXFkMlE/edit?usp=sharing

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία. 

Νικόλαος Μαλιάρας
Σάββας Ρακιντζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου