Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Εκδρομή στη Σύρο

Αγαπητοί γονείς,
αγαπητοί χορωδοί,

συνεχίζοντας τη συνεργασία της με το Φεστιβάλ Αιγαίου, η Παιδική Χορωδία "Μανώλης Καλομοίρης" θα ταξιδέψει και φέτος στη Σύρο, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Φέτος μάλιστα, η συμμετοχή μας θα είναι διπλή: εκτός από την καθιερωμένη συναυλία στην Πλατεία Μιαούλη (14 Ιουλίου 2013), θα συμμετάσχουμε και στην απογευματινή συναυλία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου (12 Ιουλίου 2013), σε συνεργασία με τη Μικτή Χορωδία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Αθηνών.

Ημερομηνίες ταξιδιού: 11-15 Ιουλίου (5 ημέρες, 4 διανυκτερεύσεις).

Ρεπερτόριο: στη συναυλία της 14ης Ιουλίου στην Πλατεία, χορωδιακά του Βέρντι (μερικά από αυτά που ξέρουμε και μερικά ακόμη), στη συναυλία του Αγίου Νικολάου, δικό μας πρόγραμμα.

Πρόβες: κυρίως στην περίοδο από 25 Ιουνίου μέχρι 10 Ιουλίου – θα λάβετε έγκαιρα πρόγραμμα.

Κόστος: 140 - 160 Ευρώ (καλύπτονται ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ' επιστροφής, διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό και μετακίνηση με σχολικά - δεν περιλαμβάνονται γεύματα).

Επειδή θα πρέπει να δοθούν άμεσα τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρακαλούμε να μας δηλώσετε τη συμμετοχή του παιδιού σας μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013, με SMS στο 6978-058767 (κ. Σάββας Ρακιντζάκης) ή με e-mail στη διεύθυνση kalomoiris.children.choir@gmail.com, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού στο οποίο αναφέρεστε.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
Νίκος Μαλιάρας
Σάββας Ρακιντζάκης



Πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αιγαίου στη σελίδα http://www.festivaloftheaegean.com/schedule_2013.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου