Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Λήξη χειμερινής περιόδου

Αγαπητοί γονείς,
αγαπητοί χορωδοί,

με τις συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στις 24 και 27 Μαΐου 2013 (*), ολοκληρώθηκε η χειμερινή περίοδος λειτουργίας της Παιδικής Χορωδίας μας. Οι τακτικές Σαββατιάτικες συναντήσεις μας διακόπτονται, για να επαναληφθούν με την επάνοδο από τις καλοκαιρινές διακοπές, μέσα στο Σεπτέμβριο, παράλληλα με τις ακροάσεις για νέα μέλη.

Για όσους συμμετάσχουν στις εμφανίσεις στη Σύρο, οι πρόβες του "Τμήματος Διακοπών" θα ξεκινήσουν στις 25 Ιουνίου, χωρίς όμως να αποκλείεται και κάποια πρόβα την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα (17 έως 21 Ιουνίου). Ο οριστικός προγραμματισμός θα σας κοινοποιηθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ευχαριστώντας σας για άλλη μία φορά για τη συνεργασία μας όλη αυτή τη χρονιά, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, με υγεία, καλή ξεκούραση και καλή επάνοδο.

Δρ. Νίκος Μαλιάρας
Σάββας Ρακιντζάκης


(*) Τις συναυλίες, όπως αυτές μεταδόθηκαν μέσω internet, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:
http://livestre.am/4tkKk (συναυλία 24/5/2013)
http://livestre.am/4tAPN, http://livestre.am/4tAQf, http://livestre.am/4tAQc, http://livestre.am/4tATa (συναυλία 27/5/2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου